Mia med mera

Om familj, företagande, fritid, framtid och frestelser. Om småstadslyx och om stunder jag vill minnas.

>Får jag sno det här mottot?

Skapad | juni 12, 2008 | Inga kommentarer

>Det finns en man vid namn Mauritz Sahlin. Han har tydligen varit koncernchef för SKF, styrelseordförande i Chalmers och för Universeum. När jag satt och redigerade texter idag på jobbet dök jag på den här mannens motto:

”Det som stressar en människa är det ogjorda arbetet, det gäller alltså att få saker gjorda”.

Sjukt bra det stämmer. En viktig poäng i det hela är ju också att för att få saker gjorda så måste man inse tjusningen i att be om hjälp. För det spelar ingen roll hur skicklig planerare man är. Dygnet har fortfarande 24 timmar.

Observera att jag inte skrev ”bara 24 timmar”.

Dygnet har 24 timmar. Punkt slut. Inse att det helt enkelt får räcka.

Kommentarer

Vill du kommentera?

*