Mia med mera

Om familj, företagande, fritid, framtid och frestelser. Om småstadslyx och om stunder jag vill minnas.

>Okej.

Skapad | juli 10, 2008 | Inga kommentarer

>Idag är en stor dag, av lite olika anledningar. Barnen har nu semester och det firade vi med strutglass efter dagis. Semestervinet för min del får väl vänta tills imorgon kväll när jag och Mats jobbat klart kan jag tänka. Men det var inte det som var det stora. Det stora var att lillebror har ett nytt ord. Ett bra ord.

Okej!

Han säger okej – och förstår det verkligen. Så i eftermiddags var det första gången på flera dagar som han faktiskt gjorde som jag sa, utan att börja flina och säga emot. Han svarade bara okej och hoppade in i bilen, sedan okej igen… och gick ur bilen, okej och gick raka vägen in och tog av sig tröjan. Det här kan jag leva med ett tag. Hela semestern helst.

Kommentarer

Vill du kommentera?

*

  • Prenumerera

    Vill du få ett meddelande när det hänt grejer här på sidan?

  • Kategorier

  • Lilla byrån på Facebook

  • Kategorier