Mia med mera

Om familj, företagande, fritid, framtid och frestelser. Om småstadslyx och om stunder jag vill minnas.

>När? Hur?

Skapad | december 10, 2008 | Inga kommentarer

>Två tecken på att femåringen om några veckor går under namnet sexåringen.

1. Jag ber honom ringa pappa och läsa upp listan över vad som ska handlas… Det ringer samtidigt på dörren så jag springer iväg. Någon minut senare ligger telefonen kvar på köksbänken med Mats kvar i andra änden. Det visar sig att snart-sexåringen läst hela listan. Mjölk, gröt, bröd till mamma, äpple, banan, klementiner.

2. Han kollar på tv-spel i julkatalogerna och frågar om det går att köra XBox-spel i min dator. Frågan i sig är ju inte konstig, men det häftiga är att han, när jag svarar att man tyvärr måste ha konsollen för att kunna spela dem, lugnt svarar;

– Aha, ok. Synd.

Det går undan nu. Kan vi stanna klockan, bara en liten stund? Så jag inte missar något.

Kommentarer

Vill du kommentera?

*

  • Prenumerera

    Vill du få ett meddelande när det hänt grejer här på sidan?

  • Kategorier

  • Lilla byrån på Facebook

  • Kategorier