Mia med mera

Om familj, företagande, fritid, framtid och frestelser. Om småstadslyx och om stunder jag vill minnas.

Helgen som var

Skapad | januari 25, 2010 | 2 kommentarer

>Jojo. Här har hänt en del i helgen. Valentin har haft sitt 7-årskalas tillsammans med jämnårige klasskompisen och resten av gänget. 19 glada ungar fyllde gympasalen med skratt, lek och ett och annat godispapper.

Men det har hänt andra stora grejer också. Lillebror ska flytta hemifrån. Säger han.

Detta beslut togs tydligen i lördags förmiddag, när jag passade på att ta en kopp kaffe och kolla Nyhetsmorgon, i tron att lillebror lekte i godan ro. I den tron njöt jag av mitt kaffe fram tills jag hörde en duns nere i hallen. Dunsen kom från ett soffbord som inte längre stod på sin plats i gästrummet utan halvvägs ut i farstun.

Det lyste i ögonen på lillebror när han någon minut senare stolt förklarade att…

– Det är hjuuul på det bordet mamma! Jag bara packar lite saker du vet. Jag packar bordet också.

Han hade även packat pappans träningsväska (inklusive pappans två tennisrackets) och sju hyllplan, tillhörande en Billly cd-hylla.

Nu är jag ju ganska ny på det här med barn som flyttar hemifrån och så, men tills denna nyck dycker upp igen bör jag kanske fundera på att skicka med honom lite välling.

Eller låsa dörren.

Kommentarer

2 har tyckt till om “Helgen som var”

 1. Kattta
  februari 11th, 2010 @ 00:30

  >*Mohahaha*

  Den där packningen ser ut som det vår treåring lämnar efter sig mer eller mindre dagligen. Underbart!

 2. Maria Falegård Wahlström
  februari 11th, 2010 @ 14:08

  >Hihi, och vad man inte tänker på vid första ögonkastet är ju att om cd-hyllorna ligger i väskan… var är då cd-skivorna? 😀 De var dess bättre välbehållna den här gången!

Vill du kommentera?

*